Afbeelding

Welke coach staat er straks aan het roer van SDO?

Sport

BUSSUM - Welke coach gaat er met het eerste elftal van SDO aan de slag? Het wordt de komende dagen nog spannend welke coach er zondag plaatsneemt op de bank. Het bestuur van de Bussumse voetbalclub praat nog volop met de weggestuurde Ronald Heerschop en de spelers van het eerste elftal.

Afgelopen week werd bekend dat de spelers van SDO geen stap meer op het veld zetten zolang Heerschop aan het roer staat. De spelers hebben problemen met hoe de coach voor de groep staat en met hen werkt, zo werd er verteld. Het bleek al veel langer te rommelen.

Nadat een week geleden de bom barstte en de spelers hun coach aan de kant zetten, volgden gesprekken over hoe het nu verder moet. "We hebben afgelopen week gesproken, maar we moeten nog even afwachten wat er nu de komende dagen gaat gebeuren", vertelt SDO-bestuurder Ron Peffer. "Het kan nog alle kansen op gaan. We hebben Ronald enkele voorstellen gedaan, maar we hebben met z'n allen nog geen knoop doorgehakt. We hopen dat we voor het weekend meer weten."

De kans de Heerschop zelf weer als hoofdcoach plaatsneemt op de bank lijkt, na alle ophef van de laatste week, klein. Afgelopen week stond Roberto Tessaro aan het roer. Het zou zomaar kunnen dat de rechterhand van Heerschop komend weekend weer de honneurs waarneemt.

Uit de krant