Afbeelding
Foto: Pixabay

Dringend vrijwilligers nodig bij Administratie voor Elkaar

Algemeen

GOOISE MEREN - De SJD’er (Sociaal Juridische Dienstverlening) van Versa Gooise Meren luidt de noodklok: er dreigt een groot tekort aan vrijwilligers voor hulp bij administratieve vragen. 

Er worden nu bij Administratie voor Elkaar Gooise Meren veel inwoners geholpen met hun hulpvraag, maar de toestroom is groot. “Soms moeten mensen langer wachten voordat ze geholpen kunnen worden. Dat is geen goede situatie”, zegt Wilma Post, sociaal werker bij Versa Welzijn. “Tijd voor actie en jij kunt helpen!” 

Wie wil er als vrijwilliger aan de slag? Bij Administratie voor Elkaar Gooise Meren kan dat bij de wekelijkse spreekuren (in Bussum-Naarden of Muiden), maar ook in de thuissituatie (Thuisadministratie). Wat is er nodig? De vrijwilligers moeten een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden hebben. Daarnaast kennis van/affiniteit met administratieve vaardigheden. Ook is handigheid met een computer een pre en moeten ze discreet kunnen omgaan met persoonlijke info van klanten.

Geïnteresseerd? Neem contact op met: Wilma Post, wpost@versawelzijn.nl / 06-13965604 of Wilma Knops, wknops@versawelzijn.nl / 06-33951892.

Afbeelding

Uit de krant