Eerste elftallen van NVC houden punt over aan het weekend

NAARDEN - De eerste elftallen van NVC hebben afgelopen weekend een punt gepakt. Het zaterdagelftal deelde met 1-1 de punten met Kockengen, het eerste zondagelftal kwam tegen het sterke ZSGO/WMS tot 2-2.

De zaterdag van NVC kreeg afgelopen weekend tegen Kockengen genoeg kansen op meer dan een punt, maar alleen NVC-speler Alex Pool trof doel. Andere kansen leverden geen goals op.

Een dag later startte de hoofdmacht van NVC erg sterk tegen ZSGO/WMS, de nummer twee van het klassement. Vooral voor de rust waren de Naarders beter dan de tegenstander en kwam de ploeg ook op voorsprong. De Naarders scoorden echter slechts één keer, ondanks dat er meer kansen waren. Na de rust was ZSGO/WMS een stuk sterker. De ploeg kwam snel terug, waardoor het duel lang spannend bleef.