Zondag open dag in Sportcentrum de Lunet

NAARDEN - De nieuwe aanwinsten voor Sportcentrum de Lunet, Dansschool Jelly Dance en vanaf januari ook Nia Moves, zijn een mooie aanleiding voor een open dag aanstaande zondag, 22 november, volgens de organisatie.

Sportcentrum de Lunet is natuurlijk bekend om de diverse zwemlessen en -activiteiten, maar er gebeurt nog veel meer in het pand aan de Amersfoortsestraatweg. En dat willen ze graag laten zien. "Het is een plek voor sportieve ontspanning", aldus een woordvoerder. Een voorproefje van wat er allemaal komen gaat, en beleven wat er natuurlijk al is, kan tijdens de open dag aanstaande zondag.

Zo heeft de eerdergenoemde dansschool die dag haar officiële opening, met een optreden van Guusje (Junior Songfestivalfinaliste) en zijn er diverse work-outs met onder meer een livepercussie door muziekinstituut Personare. Maar er is meer. Zoals een introductie van Transformatieve Yoga, verzorgt choreograaf Miraldo van Genderen een hiphopwork-out en is er een workshop djembé. Kennismaken met Nia Moves kan ook tijdens de open dag. Nia Moves is een combinatie van 9 bewegingsvormen, waaronder 3 danskunsten, 3 vechtsporten en 3 helende kunsten, waaronder yoga en Feldenkrais.