Eerste hobby- en relaxbeurs volgende week in Uit-Wijk

BUSSUM - Ze vindt het allemaal best wel spannend. Een jaar geleden startte de sympathieke Brenda Griek haar eigen praktijk voor natuurgeneeskunde en nu organiseert ze haar eerste beurs: de hobby- en relaxbeurs.

Ze heeft heel bewust gekozen voor een brede opzet van de beurs. "De beurs is er voor iedereen, en niet alleen voor mensen met een spirituele interesse", laat ze weten. Toen ze een jaar geleden met haar praktijk Kampanula startte was ze eigenlijk helemaal niet bezig met het idee om een beurs te gaan organiseren. Vorig jaar bezocht ze de Light Spiritbeurs in Bussum en daar heeft ze de basis voor haar praktijk gelegd. Ze gaf daar proefbehandelingen en zo ontstond haar eerste klantenkring. Een mooie kans noemt ze het, daarop terugkijkend. Toen ze hoorde dat de beurs nog maar één keer per jaar zou plaatsvinden ontstond het idee om een eigen beurs te organiseren. Met de beurs wil ze ook de deelnemende ondernemers, starters of net gestarte ondernemers een kans geven om naar buiten te treden. "Het is zo belangrijk om mensen te ontmoeten en te laten zien wat je doet."

Griek is ervan overtuigd dat ze met de brede opzet van de beurs een brede groep mensen aanspreekt. Naast workshops en massages worden er ook strand- en hammamdoeken, zeepjes en nog veel meer verkocht. Ook is er iemand aanwezig van een women-only sportschool en een metamorfosekapster. De nadruk ligt op de lichamelijke, geestelijke én innerlijke verzorging van de mens. "Er is zo veel stress in de wereld", aldus een bevlogen Griek. De beurs is op 28 november in Cultureel Centrum Uit-Wijk.