Hockeysters HC Naarden zakken verder weg naar volgende nederlaag

NAARDEN - De hockeysters van HC Naarden zakken steeds verder weg. Na een goede start van het hockeyjaar leed de ploeg afgelopen weekend weer een nederlaag: Amstelveen won met 1-2.

Voor rust waren de twee teams nog aan elkaar gewaagd en was het duel spannend. HC Naarden kon knap op voorsprong komen door een scherpe en rake strafcorner van Paloma van Rijswijk. Na de rust werd het spel een stuk harder. Een rode kaart aan de kant van de Naarders zorgde ervoor dat de druk van de ploeg afnam. Amstelveen benutte dat goed en scoorde meteen al. Later volgde ook een tweede Amstelveense goal.

Punt voor hockeyers
De hockeyers van HC Naarden hebben een punt overgehouden aan het treffen met Xenios: 3-3. HC Naarden kwam voor rust op een achterstand te staan, maar kwam na rust knap terug.