HC Naarden vergeet toe te slaan en pakt geen punten tegen Bennebroek

NAARDEN - HC Naarden heeft afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen Bennebroek. De Naarder hockeyers speelden sterker, maar kwamen met 1-2 toch tekort.

HC Naarden startte sterk en kreeg al snel enkele kansjes. Halverwege de eerste helft was het echter Bennebroek dat op voorsprong kon komen na een snelle counter. Vlak voor rust kon HC Naarden wat terugdoen: een korte strafcorner werd hard tegen de touwen gepusht door Joey van Leest.

Na de rust was HC Naarden een stuk sterker dan de tegenstander, maar vergat doelpunten te maken. Een reeks strafcorners leverden geen punten op. Aan de andere kant gebeurde dat wel: Bennebroek kreeg slechts enkele kansen, maar sloeg wel toe en won van HC Naarden.