Het bad is nu nog leeg, maar vrijdag is het Halloweenzwemmen.
Het bad is nu nog leeg, maar vrijdag is het Halloweenzwemmen.

Sportcentrum De Lunet in Naarden

De gemeente Gooise Meren zit vol met leuke winkels, bezienswaardigheden en natuurschoon. Iedere week pikt de redactie een speciaal plekje uit een van de gemeenten om zeker niet te missen. Vandaag: Sportcentrum De Lunet: zwembad, sporthal, twee dansscholen en vergaderlocatie.

In het zwembad worden, naast de zwemlessen, het hele jaar door verschillende activiteiten voor jonge kinderen georganiseerd. Op elke laatste vrijdag van de maand is er vaak discozwemmen met 'huis-dj' Melvin. Deze vrijdag is er van 19.00 tot 20.30 uur halloweenzwemmen, dat dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd wordt. DJ Melvin is dan ook van de partij en zorgt voor toepasselijke muziek. Het zwembad krijgt volgens Rita van den Akker, die de maandelijkse activiteiten organiseert, een griezelig en donker halloweensfeertje, met spinnen, spoken, heksen, geesten en een vampier. Het halloweenzwemmen is alleen toegankelijk voor kinderen van zes t/m dertien jaar die minimaal in het bezit zijn van een A-diploma.

In het zwembad wordt onder andere zwemles gegeven aan kinderen en aquafitnesslessen van ClubAqua. De zwemlessen worden gegeven volgens de richtlijnen van het Nationaal Zwemleskompas van Sportfondsen Nederland. Sportcentrum De Lunet is gevestigd aan de Amersfoortsestraatweg 16 in Naarden.

Amersfoortsestraatweg 16 in Naarden.