Eigenaar Paul Revier.
Eigenaar Paul Revier. Foto: Bob Awick

Restaurant Limes in Naarden

Restaurant Limes aan de Cattenhagestraat in Naarden is niet zomaar een restaurant. Behalve dat je er lekker kunt eten is het vooral een gezellige ontmoetingsplek, met name door de optredens die onder de noemer 'Limes Live' iedere derde zondag van de maand worden gehouden.

Het succesvolle concept bestaat nu twee jaar. Eigenaar Paul Revier wil in zijn restaurant een podium bieden aan artiesten uit de regio. Van cabaret tot klassieke muziek en van pop tot Franse chansons: iedereen krijgt een plek. Bijkomend voordeel is dat de toegang gratis is. De optredens beginnen altijd om 15.00 uur en er worden drankjes geschonken.

Revier: "Met 'Limes Live' willen we de Vesting nog meer op de kaart zetten als een culturele, gezellige en culinaire plek. De Vesting heeft al festivals als Naarden uit de Kunst, Vestival Vocaal, de Vestingzondagen in de zomer en dit is weer een toevoeging. De zaak leent zich goed voor optredens. En als de mensen gezellig een geroosterd kippetje blijven eten, is dat natuurlijk mooi meegenomen."

Komende zondag 18 oktober staat Misty Field op het podium. Zij brengen een mix van soul, blues en funk en hebben volgens Revier een lekkere swingende sound. Het optreden is van 15.00 tot 17.30 uur.

Misty Field speelt zondag.