Een zorgvuldig gekozen collectie voor een breed publiek.
Een zorgvuldig gekozen collectie voor een breed publiek. Foto: Yvette Geerts

Konijn Herenmode: al 55 jaar in Bussum

BUSSUM – Niet meer weg te denken uit het Bussumse straatbeeld: Konijn Herenmode aan de Nassaulaan 44. In deze maand dat de winkel 55 jaar bestaat hebben de eigenaren, Wilco en Marije Saarberg-Konijn, tal van bijzondere acties.

Ze lichten een tipje van de sluier op: "Vanaf deze week staat er tot eind oktober elke week een ander merk in de spotlight, met een leuke actie en ook nog iets extra's. Extra sfeervol zijn de vrijdagen en zaterdagen, met statafels, een glaasje wijn in de middag en voor klanten die wat vroeger zijn een kop koffie." Zelf kijken ze erg uit naar de week waarin het merk Hackett London die extra aandacht krijgt. Als enige winkel in Bussum voeren ze dit zeer stijlvolle en exclusieve merk. "Het merk staat bekend om haar mooie kwaliteit en het sportieve tintje en sluit goed aan bij de rest van onze collectie."
Marije en Wilco staan samen al zo'n vijftien jaar in de herenmodezaak die zij destijds van Marijes ouders overnamen. "Het leuke aan herenmode is dat je, door advies en productkennis, nog echt verschil kunt maken. Mannen komen heel gericht de winkel in, kennen ons product en stellen advies en service op prijs."