Eigenaresse Willy Tiepel is blij met de vaste stek.
Eigenaresse Willy Tiepel is blij met de vaste stek. Foto: Bob Awick

'Dansen maakt veel los'

NAARDEN - Een eigen plek, dat was wel een grote wens voor Willy Tiepel, eigenaresse van Dansstudio Jelly Jam Dance. Inmiddels is die wens in vervulling gegaan en heeft zij het aanbod, naast dansles aan de jeugd, behoorlijk uitgebreid.

"We bieden verschillende soorten dansles aan volwassenen, conditietraining en zelfs yoga- en meditatielessen. We zijn nu echt allround", vertelt de trotse Willy. De eerste lessen aan volwassenen zijn deze week van start gegaan. Voorheen werden de lessen in verschillende gymzalen op scholen gegeven en nu na tien jaar de eigen studio er is, ontstaat er meteen meer sfeer voor, tijdens en na de lessen. "Vooral voor de jeugd is dat leuk, ze hebben na de dansles nu ook een plek waar ze kunnen blijven zitten. Je krijgt zo ook meer een sociale functie."
Willy is opgeleid tot gymleraar, studeerde bewegingswetenschappen en schitterde in talrijke dansproducties. Ze weet dus hoe leuk en belangrijk bewegen is en benadrukt dat plezier in het dansen voorop staat. Maar dansen is meer. "Dans en muziek maken veel los. Niet alleen lichamelijk doordat je veel spieren gebruikt, maar ook geestelijk. Van dans en muziek ga je je lekker voelen."

De dansstudio is gevestigd in Sportcentrum de Lunet, Amersfoortsestraatweg 16.