SDO kan het nog even spannend maken tegen koploper

BUSSUM - De koploper was afgelopen weekend een maatje te groot voor SDO. Hoewel de Bussumse hoofdklasser het nog spannend kon maken, leed de ploeg een terechte 3-2 nederlaag tegen Westlandia.

SDO moest er al snel genoegen mee nemen dat de tegenstander sterker was. Al vroeg kwam de koploper op voorsprong en ook na de goal moest de achterhoede van SDO hard werken om meer doelpunten te voorkomen. Voor rust kwam de koploper al op 3-0 te staan. Tussendoor kreeg SDO eveneens een paar goede kansen, onder meer Elroy Pappot zorgde voor gevaar. De SDO-goal vlak voor rust kwam van Maikel van Latum. Na de rust speelde SDO een stuk sterker en werd de koploper meer onder druk gezet. Na een paar goede kansen kon SDO vlak voor de slotfase terugkomen tot 3-2 door een benutte strafschop van Berry van 't Land.