Afbeelding

Zondag 6 september

Art Fair en Bruggenconcert

De Stichting Kunstkring Artes organiseert in samenwerking met Bussum Cultureel de invulling van zondag 6 september. Van 11.00 tot 19.00 uur wordt fors uitgepakt met een programma voor eenieder die van schoonheid, kunst, beleving en lekker eten houdt, met op het podium vele artiesten.

Aan de gracht bij het gemeentehuis van Bussum staat een Art-Fair waar professionele kunstenaars uit de fusiegemeente Naarden, Muiden/Muiderberg en Bussum op een bijzondere manier hun kunst zullen presenteren. Kom en bewonder ruim 100 buiten- en binnenkunstwerken. Men kan niet alleen genieten van kunst, maar er is ook de mogelijkheid om een uniek werk aan te schaffen.

's Middags kunnen de bezoekers genieten van een verhalend concert voor jong en oud. Op de brug is een groot terras ingericht voor een hapje en een drankje. Het programma van Bussum Cultureel zal worden afgesloten met een Bruggenconcert aan de gracht met bekende artiesten die hoogtepunten uit de beroemdste opera's en operettes ten gehore zullen brengen.

www.bussumcultureel.nl