Richard Hein laat zijn klanten graag genieten van goed en mooi geluid.
Richard Hein laat zijn klanten graag genieten van goed en mooi geluid. Foto: Yvette Geerts

Genieten van audio en video

BUSSUM - Met zijn jarenlange ervaring is het niet verwonderlijk dat audiospecialist Richard Hein nu zijn eigen winkel heeft geopend. Onder de naam Hifi & more wil hij het publiek laten genieten van goede audio en video en alle nieuwste snufjes op dat gebied.

Hifi & more opende afgelopen weekend de deuren aan de Huizerweg 24 in Bussum. De voormalige roze kinderwinkel oogt nu strak. De grote verrassing is te vinden in de kelder waar twee knusse huiskamers zijn opgesteld om eens rustig te kijken naar een grote smarttelevisie en het surroundgeluid echt te ervaren.
Dockingstations, smarttv's tot 1.75 meter breed, surround versterkers, speakers en hippe draaitafels, netwerkspelers: alles is verkrijgbaar. En hoe je ook muziek of televisie wilt kijken, Hein is van alles op de hoogte. Hij is niet voor niets als enige in de omgeving dealer van het populaire merk Sonos.
Ook enthousiast is hij over de netwerkspelers. "Een hele mooie manier om alles wat op internet, je mobiel of computer staat de huiskamer in te brengen. Het is ook een radio- en cd-speler in één. Kortom, geen gedoe met verschillende apparaten meer."
Wie een goed advies wenst met uitleg, garantie en eventueel installatie is van harte welkom bij Hifi & more.