Deejay en Bryan zijn smoorverliefd.
Deejay en Bryan zijn smoorverliefd. Foto: Facebook

Verliefd duo weer terug na drie dagen vermissing

BUSSUM - Van doodsbang tot enorm opgelucht: de families van Bryan Tamani Tossijn en Deejay Diepeveen hebben zich vorige week grote zorgen gemaakt om het verliefde duo dat de benen nam. De politie sloeg direct alarm omdat al gauw bleek dat de situatie wel eens ernstig kon zijn.

De politie nam de vermissing van afgelopen dinsdag direct serieus omdat het stel problemen heeft. De omstandigheden bij de vermissing werden als zorgelijk omschreven. "Beide tieners hebben een gedragsstoornis. Bryan is idolaat van Deejay en ze zijn smoorverliefd op elkaar. Hij volgt haar in alles", aldus Carmelita Tamani Tossijn, de moeder van Bryan.

De twee hebben sinds oktober 2014 een relatie. Deejay zou volgens diverse bronnen suïcidaal zijn en werd daarvoor behandeld in een gesloten inrichting in Zeist. Deejay en Bryan mochten elkaar vanwege de behandeling twee maanden niet zien. Volgens de ouders was dat vooruitzicht voor het verliefde paar ondragelijk. "Bryan heeft Deejay opgewacht bij de locatie waar ze therapie volgde. Vervolgens zijn ze samen weggerend."
Daarna ontbrak lange tijd ieder spoor van het duo. Ze hadden hun telefoons uitgezet en waren spoorloos verdwenen. Diverse media berichtten vorige week woensdag, donderdag en vrijdag over de vermissing. De ouders van de tieners vertelden bij Hart van Nederland op emotionele wijze wat er was gebeurd en hoezeer ze hoopten op een teken van leven. Ze zeiden doodsbang te zijn dat de tieners een fatale beslissing zouden nemen.
Vrijdag in de ochtend kwamen er al een paar meldingen binnen bij de politie. Ze zouden in Harderwijk en zelfs in Maastricht gezien zijn. Uiteindelijk werd het stel in Utrecht teruggevonden.
Bryan en Deejay werden afgelopen vrijdag op het politiebureau in Utrecht weer met hun ouders herenigd. "Het is zo fijn dat ze zijn gevonden, we zijn hier heel blij mee", reageerde de familie. Het stel was bij het ophalen gezond en ongedeerd. Ze verbleven tijdens hun vermissing in Utrecht. Inmiddels is Deejay terug in de inrichting waar ze eerder verbleef, ook Bryan is opgenomen in een zorginstelling.