Netwerken bij de stands.
Netwerken bij de stands. Foto: Jessica de Jong

Gooise Bedrijvendag is ontspannen verlopen

BUSSUM - Bedrijven konden zich afgelopen maandag presenteren op de Gooise Bedrijvendag in Spant! Dit jaar stonden er iets minder stands, maar het leken er wel meer. De reden daarvan was dat de beurs anders was opgezet waardoor het ruimer oogde. De organisatie laat weten tevreden te zijn.

Hoeveel mensen de Gooise Bedrijvendag hebben bezocht, is nog niet bekend. Organisator Ruud Bochardt: "Ik had de indruk dat we iets minder bezoekers hadden, maar wel iets meer kwaliteit. Zo zag je dat diverse ondernemers niet alleen iets wilden halen, maar ook iets kwamen brengen. Zo werden er goodiebags uitgedeeld, werden hapjes voorgeschoteld en kon er wijn worden geproefd. "Dat geeft een andere sfeer dan wanneer de ondernemers enkel op omzet zitten te wachten. De sfeer op de beurs was in ieder geval ontspannen", aldus voorzitter Bochardt.

Divers aanbod
Het aanbod was dit jaar vrij divers. Financiƫle bedrijven, ondernemersverenigingen, maar ook JT Bioscopen, Gooi TV, Randstad en een uitvaartondernemer waren vertegenwoordigd. Ook was een gastspreker uitgenodigd voor wat inspiratie.

De standhouders konden de hele dag netwerken en spraken behalve met bezoekers ook veel met andere standhouders.

De volgende Gooise Bedrijvendag wordt gehouden op 4 april 2016.