Shopmanager Heino van Poelgeest en zijn team
Shopmanager Heino van Poelgeest en zijn team Foto: Yvette Geerts

Grand opening McGregor Bussum

BUSSUM - De vernieuwde McGregor store in het centrum van Bussum opent op 7 maart aanstaande weer haar deuren na een intensieve verbouwing.

Bij deze feestelijke opening worden alle bezoekers door shopmanager Heino van Poelgeest en zijn team voorzien van een hapje en een drankje en wordt de nieuwe Preppycollectie Spring/Summer 2015 geshowd. In de vernieuwde store zal tevens exclusief de menswearcollectie van McGregor verkrijgbaar zijn. Van Poelgeest, hiervoor 10 jaar shopmanager van de McGregor store in Laren, licht de verbouwing toe: "Onze klanten gaan de winkel na deze verbouwing ervaren als een eigentijdse en sfeervolle store. Het past binnen het beleid van McGregor om elke store om de vijf tot zeven jaar aan te passen aan de huidige tijdgeest, want als klanten gaan zeggen dat je store aan vernieuwing toe is, dan ben je te laat."
Historie McGregor
Al negentig jaar bepaalt McGregor de standaard als het gaat om American sportswear, zowel voor vrije tijd en sport als voor de geraffineerde college lifestyle. De rijke historie van het merk stamt uit Schotland. De roots van de prestigieuze McGregorclan liggen bij afstammelingen van de Gallische koningen. Het was clanlid David Doniger die besloot de modewereld te bestormen met zijn familietartan, de bekende McGregorruit.