Politici Hart voor Bussum doen huisbezoeken

BUSSUM - Oppositiepartij Hart voor Bussum wil de komende tijd met de Bussumers in gesprek om te horen welke zaken er leven en aandacht behoeven. De politieke partij gaat onder andere op huisbezoek en zal regelmatig op de markt te vinden zijn. Fractievoorzitter Marieke Munneke Smeets: "Op deze manier geloven wij dat iedere Bussumer kan meedoen, meedenken en meebeslissen."

'Het is nu tijd voor Bussum', luidt de slogan van de net gestarte campagne. Hart voor Bussum meent dat er de afgelopen tijd veel geld en tijd is besteed aan de fusie. "Die fusie gaat misschien niet eens door. Alle inspanningen zijn ten koste gegaan van Bussum en haar inwoners. Het is nu de hoogste tijd om zaken op te pakken die veel te lang zijn blijven liggen."

Hart voor Bussum heeft zich onlangs teruggetrokken uit de besprekingen rondom de fusie en kan de vrijgekomen tijd nu dus besteden aan gesprekken met inwoners.

Verbeteringen
De partij wil weten wat de inwoners van Bussum vinden, wat er verbeterd kan worden en hoe het dorp een fijne woonomgeving kan blijven voor alle inwoners. Het doel is om samen met inwoners en organisaties een visie te ontwikkelen op Bussum naar de toekomst toe.

Munneke Smeets vertelt: "De beslissingen van nu hebben effect op onze kinderen en kleinkinderen. Denk aan de sloop in de jaren 60 en 70 van karakteristieke villa's en zelfs het oude gemeentehuis in het centrum van Bussum. We worstelen nog steeds met de fouten van toen."

Opgeven
Wie de politici wil ontmoeten kan zich aanmelden voor een huiskamerbezoek door een mail te sturen naar info@hartvoorbussum.nl.