Kimberly en Carmen Gerbrands
Kimberly en Carmen Gerbrands Foto: Yvette Geerts

Schoonheidssalon met totaalconcept

BUSSUM - De jonge onderneemster Kimberly Gerbrands werkt al jaren als schoonheidsspecialiste en opent nu de deuren van haar eigen salon waarmee zij haar klanten tegelijkertijd een totaalconcept aanbiedt. Een schoonheids- en afslanksalon in één: Total Beautycare 't Gooi en Total Slank 't Gooi.

Alles is mogelijk, van gezichtsbehandelingen, wimperextensions, acrylnagels en cosmetische pedicure tot afslanken, harsen en definitief ontharen. Vooral in dat laatste heeft Kimberly zich gespecialiseerd: "Al tijdens mijn opleiding was ik bezig met beide vakgebieden. Vooral naar definitief ontharen is veel vraag en de ontwikkelingen gaan snel. Haarvrij zijn is voor veel mensen belangrijk."

Kimberly runt de salon samen met haar moeder Carmen Gerbrands. Kimberly: "Zij richt zich vooral op het afslanken door middel van lymfedrainage: een methode waarin je in een speciaal pak ligt dat zich opblaast als een soort bloeddrukmeter. Het mooie van deze methode is dat het de afvoer van vetcellen stimuleert, maar door de werking met infrarood ook een positief effect heeft bij reumatische klachten, spierpijn en een slechte bloedsomloop."