De Picanto X-treme heeft veel extra's aan boord.
De Picanto X-treme heeft veel extra's aan boord.

Kia Picanto X-treme zit vol extra's

De Picanto X-treme staat nu met de nodige extra's bij de Kia-dealer, zoals automatische airco en hoogglans afwerking.

Deze X-treme is gebaseerd op de Picanto BusinessLine en beschikt over onder meer een geïntegreerde radio/cd-speler met bluetoothconnectiviteit, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, projectiekoplampen met leddagrijverlichting, ledachterlichten, mistlampen, Auto Light Control, centrale portiervergrendeling, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, lederen stuurwiel met stuurwielbediening en een lederen pookknop. Daar komt nu een extra pakket bovenop, bestaande uit een automatische airconditioning (in plaats van handmatige bediening), sportieve zwarte 'InnoSkin' bekleding en hoogglans zwarte afwerking van stuurwiel en dashboardinleg.

Aan de buitenkant is de X-treme herkenbaar aan de sportief gestylede voor- en achterbumper, sideskirts in carrosseriekleur, een dubbel uitlaatsierstuk, 14" lichtmetalen velgen en privacyglas. De prijzen beginnen bij € 11.695,- voor de 3-deurs.

René Hoogland van Kia-dealer Marant in Naarden: "Voor de Kia Picanto X-treme is ook een inruilbonus van kracht van € 1.250,- en de X-treme komt in aanmerking voor de 50/50-deal of Private Lease promotie-acties. Bovendien kan de klant op een groot aantal voorraadauto's nog profiteren van de lagere prijzen van 2014."