Bij Wellness en Meer draait het om lichaam, geest en gezondheid.
Bij Wellness en Meer draait het om lichaam, geest en gezondheid.

'Meer dan massage alleen'

BUSSUM - Bij Wellness en Meer aan de Nieuwe Brink 7 kun je terecht voor meer dan massages. "Wij staan voor alles wat te maken heeft met lichaam, geest en gezondheid", legt eigenaresse Sylvia Sumter uit. "Wij bieden een totaalpakket om het welzijn te bevorderen."

"Bij wellness denken mensen alleen aan massage, maar bij ons betekent het veel meer: pedicure, yoga, stresscounseling, meditatie en detox." Sumter gelooft in een totaalconcept. "Als je bij ons komt voor een behandeling van een uur, ben je zeker anderhalf uur binnen. We doen niet aan haastwerk. Bij binnenkomst krijg je eerst een kopje thee of koffie en zet je de telefoon uit. Na de behandeling eet je wat vers fruit en geniet je van de rust. We doen niet aan lopendebandwerk."

Sumter (41) was coach in haar 'vorige werkleven'. Met haar eigen zaak Welness en Meer ging een droom in vervulling. "Ik doe dit werk nu twee jaar, maar droomde er al twintig jaar van. Als coach hield ik de mensen altijd voor: als je goed voor je zelf zorgt, ben je productiever op de werkvloer. Dat geloof ik nu nog: lichaam, geest en gezondheid zijn één." Sumter geeft zelf massages in de zaak. Naast haar werken er nog vier mensen. "Een pedicure, een receptioniste, een stresscounselor en een yogadocente."