Prijstechnisch is de zaak erg goed.
Prijstechnisch is de zaak erg goed. Foto: Bob Awick

Nieuwe beddenzaak op Nieuwe Brink

BUSSUM - Voor een bed in het midden- of hoogsegment moet je bij Excellent Slaapcomfort aan de Nieuwe Brink zijn. "We zijn prijstechnisch goed, want we hebben een eigen groothandel", vertelt eigenaar Ron Steenbergen.

Steenbergen (58) zit nu twee maanden op de Nieuwe Brink tegenover de C&A en vindt de Bussumers 'aardige mensen'. In december vorig jaar opende de beddenzaak, die bedden in alle soorten en maten verkoopt, de deuren in het centrum van het dorp.

Excellent Slaapcomfort biedt standaardbedden of maatwerk. "Alles is mogelijk qua kleuren, stoffen, verstelbaarheid en afmetingen", vertelt Steenbergen. "Indien gewenst, maken we de bedden op maat."

Naast bedden heeft Excellent Slaapcomfort ook een eigen matrassenlijn, van Swiss Bedding. Steenbergen: "Aangezien het voor iedereen erg persoonlijk is op wat voor ondergrond je het liefste slaapt, is het belangrijk dat je goed geadviseerd wordt bij de keuze van een matras. Je lichamelijke conditie hangt mede af van de manier waarop je slaapt, dus kies voor een goed bed."