Amber Rietdijk is de winnaar.
Amber Rietdijk is de winnaar. Foto: Bob Awick

Amber is nieuws- kenner van het jaar

BUSSUM - Amber Rietdijk (14) is de BussumsNieuws-kenner van het jaar. Amber wist alle goede antwoorden te geven op de vragen over kwesties die het afgelopen jaar in Bussum speelden.

Amber zegt dat ze de vragen best moeilijk vond en heeft de quiz daarom met haar moeder samen gemaakt. Moeder Wilma wist veel antwoorden uit haar hoofd en de lastiger vragen heeft ze op de website bussumsnieuws.nl opgezocht.

Amber is blij met haar compleet verzorgde diner voor 2 personen. Ze denkt dat ze samen met haar moeder bij Faulk aan de Herenstraat uit eten gaat, maar wil daar ook nog even over nadenken.

Vragen
Aan de BussumsNieuws Quiz deden weer vele enthousiaste mensen mee. Vooral twee vragen bleken erg moeilijk te zijn. Zo was de stelling 'Rene Sweijenberg is de lijsttrekker van Hart voor Bussum' onjuist, maar veel Bussumers dachten dat het wel waar was.
Ook wisten diverse deelnemers niet waarom Café de Koperen Kraan een straf had gekregen. De reden was dat er jongeren onder de 18 jaar in de zaak waren die hadden gedronken.