De afsluiter: een vuurwerkshow.
De afsluiter: een vuurwerkshow. Foto: Christian Pfeiffer

Handig feestprogramma voor in je broekzak

WEESP - Vanaf morgen viert Weesp drie dagen lang Sluis-en-bruggenfeest. De weersvoorspelling van WeesperNieuws-weerman Pieter de Blois is niet al te florissant, maar het zal niet de eerste keer zijn dat de weergoden op het laatste moment anders beslissen. Aan het programma zal het in ieder geval niet liggen. Sport en spel, kinderactiviteiten, braderie, hapjes en drankjes en veel, heel veel live muziek. Daarmee moet het iedereen toch lukken om er een mooi weekend van te maken.
Iedere feestdag heeft zo z'n eigen charme. Voor de een is de donderdag favoriet. Met de feestelijke opening, de verenigingenmarkt met alle Weesper verenigingen en de Wild Water Race met lokale teams is deze eerste avond een echte Weesper aangelegenheid. Als je overal bekenden tegenkomt, belandt je vanzelf voor een afsluitend drankje in een café.

De ander kijkt uit naar vrijdag. Dan begint 's middags de braderie, zijn er kinderactiviteiten en is de vrijdagmiddagborrel extra gezellig omdat er overal (live)muziek is. Weer een ander richt zijn pijlen op de zaterdag. Dan begint het feest al 's ochtends vroeg met de vrijmarkt. De hele dag door zijn er leuke dingen te doen en te zien voor het hele gezin, er treden bekende artiesten op en als afsluiter is er vuurwerk.

Je hoeft niet per se een dag te kiezen, ga gewoon elke dag. Dat doen wij ook: weespernieuws.nl wordt doorlopend voorzien van feestnieuws en feestfoto's. Veel plezier!