Jolly Mangos beet afgelopen zondag het spits af.
Jolly Mangos beet afgelopen zondag het spits af.

Genieten van livemuziek bij paviljoen aan de Vecht

WEESP – Wie zin heeft in een 'lazy Sunday afternoon' kan sinds kort elke laatste zondagmiddag van de maand genieten van livemuziek bij Restaurant Uit&Meer.

Afgelopen zondag trapten de Jolly Mango's het nieuwe initiatief af. De Italiaanse straatmuzikanten wisten met hun zang, gitaar en accordeon de gasten van het paviljoen op het fort aan de Vecht aangenaam te vermaken. Hanneke Cuppens, eigenaresse van Uit&Meer, is enthousiast: "Wij denken en hopen dat Weespers of gasten van daarbuiten het een leuk idee vinden dat we dit organiseren op de zondagmiddag. De optredens zijn niet de eerste de beste, je kunt het echt zien als een middagje uit. Wij hopen dat het een succes wordt en nodigen bij deze iedereen graag uit om te komen luisteren."

De volgende maanden staan de volgende artiesten op het programma: Latin Tulip Trio op 30 maart, Kirsten Michel op 27 april en B.O.O.M. Unplugged op 25 mei. De rest van het jaar moet nog worden ingevuld. De programmering wordt verzorgd door Eline van Tijn uit Weesp. Zij is blij dat de eerste keer zo goed is bevallen: "Sommige mensen kwamen echt voor de muziek, andere werden er aangenaam door verrast. Omdat een muziekinstallatie ontbreekt, heb ik muzikanten gezocht die in een akoestische setting goed tot hun recht komen. Dat heeft prima uitgepakt, want hierdoor werd het optreden niet opdringerig. Gasten konden rustig met elkaar blijven doorpraten als ze dat wilden en wie de livemuziek goed wilde horen kwam gewoon wat dichterbij zitten. De sfeer was heel leuk."

De optredens zijn elke laatste zondag van de maand van 15.00 – 18.00 uur. Locatie: Restaurant Uit&Meer. Entree is gratis.