NVC veel te sterk voor De Meteoor

NAARDEN - Alles leek afgelopen weekend weer even te kloppen voor de voetballers van NVC. De laaggeklasseerde Naarders waren zondag een maatje te groot voor het slechter presterende De Meteoor: 1-6.

Vooral voor rust speelden de Naarders erg sterk en waren er al snel enkele goede kansen op een doelpunt. Toch was het De Meteoor dat de score opende. Waar NVC de afgelopen vaak verloor als het op achterstand kwam te staan, rechtte het nu de rug en speelde het sterk verder. Nog voor rust was de achterstand omgebogen tot een 1-2 voorsprong.

Na rust kenden de Naarders geen grote problemen meer met De Meteoor. Zeker toen de Amsterdammers een rode kaart kregen, kon NVC de score verder ophogen en met een zege van het veld stappen. NVC staat na afgelopen weekend op de achtste plaats.
Zaterdagelftal verspeelt punten
Het zaterdagelftal van NVC heeft slechts een punt overgehouden aan het treffen met subtopper Buitenboys: 2-2.

De Naarder koploper kwam krachten tekort tegen de Almeerders. Buitenboys speelde vooral erg fel, wat het voetbal van NVC geen moment ten goede kwam. NVC kon wel twee keer scoren, maar de Almeerders konden met een paar snelle aanvallen hetzelfde doen.