Met weer een zege doen de hockeyers het goed.

HC Naarden houdt koers

NAARDEN - Weer een zege voor de hockeyers van HC Naarden. De Naarders wonnen afgelopen weekend na hard werken met 4-3 van Woerden.

De twee teams speelden goed en maakten er voor de toeschouwers er een leuk duel van. HC Naarden leek al snel wat sterker en kwam dan ook op voorsprong. Derk van Niel verraste de keeper van de tegenstander met een harde backhand en scoorde. Het duel bleef echter spannend. Woerden kon al snel weer terugkomen. Met een goedlopende aanval door het centrum rondde Woerden met een hard schot af.

De twee ploegen bleven kansen creëren. HC Naarden kon voor rust weer op voorsprong komen. Na een foute strafcorner kwam de bal voor de stick van Floris Leufkens. Met zijn backhand kon de HC Naarden-speler zijn ploeg weer op voorsprong brengen. Na de tweede Naarder goal werd Woerden wat beter en kreeg de ploeg meer kansen. Vlak voor rust kon Woerden met een strafcorner op 2-2 komen.

Na de thee was de tweede helft amper begonnen toen Van Niel HC Naarden weer op voorsprong kon zetten. Weer zocht Woerden naar een tegentreffer, maar deze keer kon de ploeg niet meteen terugkomen. Sterker nog: HC Naarden kon haar voorsprong vergroten door een goede corner van Reinier Snethlage. Woerden kon daarna met goed spel wel nog de 4-3 op het socrebord zetten, maar kwam tekort om de zege van de Naarders nog af te pakken.

HC Naarden heeft vooralsnog geen duel verloren en staat na zeven duels op een tweede plaats van het klassement. De achterstand op koploper Bennebroek bedraagt twee punten, omdat de koploper één keer meer won dan HC Naarden. De twee concurrenten treffen elkaar over twee weken. Eerst wacht komend weekend het treffen met Terriërs dat een paar plaatsen lager staat.