Voetballers BFC rechten rug
en pakken weer eens punten

BUSSUM - Het heeft even geduurd, maar na twee forse nederlagen achter elkaar hebben de voetballers van BFC weer eens gewonnen. De slecht presterende Bussumse derdeklasser was afgelopen weekend met 6-4 te sterk voor concurrent Zwaluwen Utrecht.

De toeschouwers langs het veld aan de Meerweg werden afgelopen weekend al snel vermaakt. BFC en Zwaluwen Utrecht startten fel en trokken meteen ten aanval. Al snel kwamen er ook kansen. Door doelpunten van aanvoerder Dico Knevel stond er na de eerste helft een 2-1 voorsprong op het scorebord van BFC.

Hoewel het duel voor rust al spannend was, werd het na rust een waar spektakel. Voetballend kon het over het algemeen nog wel beter. De twee ploegen maakten nog wel wat foutjes, maar konden ook met enkele knap opgezette aanvallen voor gevaar zorgen. BFC kon weglopen, maar ook de tegenstander deed nog goed mee.