Knappe zege SDO, forse nederlaag BFC

BUSSUM - Het loopt allemaal steeds beter voor de voetballers van SDO. De Bussumse eersteklasser pakt, na een stroeve start, steeds meer punten. Afgelopen weekend werd SJC met 0-4 aan de kant gezet.

Vanaf de flanken zorgde SDO voor gevaar en dat leverde ook goede kansen op. Voor rust duurde het echter lang voordat SDO de kansen ook echt kon gaan benutten. Meteen na de thee kon SDO doorzetten en bleven de kansen komen. SDO kon daarmee al snel afstand nemen.

Forse nederlaag BFC
Een forse klap afgelopen weekend voor de voetballers van BFC. De Bussumse derdeklasser was geen moment opgewassen tegen de sterke koploper SCH'44 en werd getrakteerd op een 2-8 nederlaag.

BFC speelde al snel met een ondertal na een rode kaart en kwam ook op achterstand. De Bussumers konden de achterstand voor rust heel even wegwerken, maar stonden na de eerste helft toch achter. Na rust sloeg de tegenstander een paar keer hard toe en was BFC snel verslagen.