Afbeelding
Foto:

Rudi de Keizer

Consultant en optimist
Naarder sinds 1991

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik ontwerp als consultant bedrijfsprocessen in samenhang met ICT. Communicatie is daarin een belangrijk aspect, dat komt steeds terug in wat ik doe."

Wie wint het WK?
"Ik hoop dat het Nederlands elftal zo lang mogelijk meedoet, dat is goed voor de sfeer in Nederland. En ik hoop dat zowel de Nederlandse mannen als de vrouwen het WK hockey winnen."

Heb je ook een levensmotto?
"Mijn motto is: het moet er toe doen. Ik kan me ergens volledig voor inzetten als het maar ergens over gaat en het me energie geeft."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik zou nog een tandje terugschakelen met werken en eindelijk weer eens zelf wat gaan sporten."

Welk nieuws uit Naarden houdt je bezig?
"De fusie. Ik hoor en lees wel verhalen, maar denk dat ik maar een klein deel weet van wat daarbij allemaal speelt."

Wat zou je doen als je één dag burgemeester van Naarden was?
"Ik zou een oproep doen om vooral te letten op je omgeving en de mensen om je heen. En alle vrijwilligers persoonlijk een compliment geven; ik vind het mooi én soms ook verbazingwekkend dat zoveel mensen zoveel tijd en energie steken in vrijwilligerswerk."

Waar kom je het liefst in Naarden?
"Het nattelaarzenpad bij het Naardermeer, een mooi stukje natuur op loopafstand van mijn huis. Dat begon al met één dochter in de rugdrager en de ander aan de hand. Heerlijk!"

Met wie zou je nog wel eens een goed gesprek willen hebben?
"Al Gore; over het milieu en hoe we het voor elkaar krijgen dat het over 50 jaar ook nog goed toeven is op deze aarde. En over zijn ervaringen in de beginperiode van internet."

Waar zullen we eens op proosten?
"Op een zinvol leven voor iedereen."