De gloednieuwe spinningruimte.
De gloednieuwe spinningruimte. Foto: Enjoy Fit

Enjoy Fit: fitness onder begeleiding voor iedereen

NAARDEN - Naarden is een fitnesscentrum rijker: op Hemelvaartsdag opende Enjoy Fit haar deuren aan de Energiestraat 9b.

Enjoy Fit is de pure fitnessformule, vertelt manager Jeroen Schaapsmeerders. "We hebben geen extra's als een sauna, zwembad of zonnebanken. Bij ons kun je puur fitnessen in een luxe omgeving." De nieuwe zaak in Naarden telt 1.000 vierkante meter en is de tweede vestiging van Enjoy Fit. "We zijn in oktober vorig jaar begonnen met deze formule in Uithoorn. Daar hebben zich in korte tijd honderden leden ingeschreven."

Bij Enjoy Fit kun je terecht voor drie activiteiten: conditietraining in een grote ruimte vol loopbanden, roeimachines, fietsen en stepmachines. "De meest elementaire fitnessapparaten", zegt Schaapsmeerders. Daarnaast is er een krachthonk waar mensen spiermassa kunnen kweken. "Bij ons kun je krachttrainen op maat. We hebben verschillende gewichten zodat je de zwaarte van de oefening zelf in kunt stellen." Ook biedt Enjoy Fit groepslessen als zumba en spinning.

Gediplomeerd
Enjoy Fit is er voor iedereen die wil sporten onder begeleiding, zegt Schaapsmeerders. "Welk abonnement je ook neemt, je krijgt persoonlijke aandacht van een van onze gediplomeerde instructeurs. Die zijn heel gedreven. Ze volgen elke ontwikkeling op fitnessgebied."