Afbeelding
Foto: Eline Vedder

Fabiënne Kamer

Studente Communicatiemanagement
Naardense sinds 1994

Hoe heb je Bevrijdingsdag gevierd?
"
Ik ben bezig geweest met de voorbereidingen van mijn stage bij Wijnwinkel De Vesting. In de middag heb ik genoten van een biertje in de zon met een vriendin die ik lang niet gezien had."

Waar ben je trots op?
"Op onze sterke familieband. Mijn zus is uit huis, maar gelukkig woont ze om de hoek. Ik moet er niet aan denken dat ik mijn familie een dag niet zie."

Jouw ideale weekend?
"Ik start vrijdagmiddag met terrasjes en een lekker restaurant. Zaterdag ga ik winkelen en lunchen met mijn moeder. 's Avonds spreek ik met vrienden af en ga door tot zondagochtend. Zondagavond sluit ik uiteraard af in mijn aardbeien onesie (huispak)."

Je wint een miljoen dollar, wat is het eerste dat je doet?
"Op vakantie naar een zomerse bestemming, samen met mijn ouders, zus en haar vriend. We zijn allemaal gek op de zon. Ik besef nu dat ik nog steeds mijn Koningsdaglot moet checken!"

Beste concert waar je ooit bent geweest?
"
Vorig jaar ben ik bij Macklemore in de Heineken Music Hall geweest. Zo slecht als het voorprogramma was, zo sterk was Macklemore zelf. Samen met twee andere vrienden heb ik een hele mooie avond gehad."

Blijf je in Naarden wonen?
"Naarden is een prachtige stad en ik kan vol trots zeggen dat ik hier geboren en getogen ben. Op dit moment is het mijn thuis en vind ik het hier heerlijk."

De mooiste plek in Naarden...
"Is de Wijde Steeg, een steeg naast mijn huis waar ik met mijn zus en buurkinderen veel heb gespeeld. Ik heb mooie herinneringen aan deze steeg: 10 tellen in de rimboe, kingen en buskruiten."

Een dag burgemeester, wat doe je?
"Iedereen verplichten om een spoedcursus fileparkeren te volgen. In de Vesting is het een groot probleem."