Afbeelding
Foto:

Ellen Wingelaar

Bijna 51 jaar oud
Geboren en getogen Naardense
Getrouwd en moeder van 2 dochters

Wat doe je in het dagelijks leven?
"
Ik zorg dat thuis alles op rolletjes loopt en dat iedereen op tijd op school, sport of andere uitstapjes is."

Wat heb je met carnaval?
"
Veel, onze 2 dochters zijn allebei dansmarieke bij CV de Vestingnarren. Carnaval in Naarden is een geweldig gezellig feest voor jong en oud."

Wat zou je doen als je een miljoen won?
"
Ik zou voor beide meisjes 1/4 apart zetten. Voor mijn neef 1/8 en van de rest verre reizen maken en genieten. Maar met mijn geluk zal dat allemaal wel niet gebeuren."

Wat zou je doen als je een dag de burgemeester was?
"Dat zou een hele lange dag worden. Ik zou allereerst de feestverlichting voor de komende jaren goedkeuren. Dan zou ik heel snel weer beschermvrouwe worden van de Reddingsbrigade Naarden en met onmiddellijke ingang de subsidie voor de komende jaren garanderen. We zijn een stad aan het water en daar horen verplichtingen bij. Ten derde zou ik mijn ambtenaren op een klantvriendelijkheidscursus sturen en ik zou van Naarden de hoofdstad maken van het Gooi: het is tenslotte de enige en mooiste stad van het Gooi.

Waar kom je het liefst?
"De Utrechtse Poort. Goed gerestaureerd, mooi rustig en een fantastisch zicht op de vestingwallen."

Met wie zou je nog wel een goed gesprek willen?
"Met prinses Beatrix, o
ver een gewone dag aan het hof zonder protocol en verplichtingen en een bad hair day. Verder met diegene die onze motor heeft gestolen. En tot slot met mijn helaas te vroeg overleden vader."

Waar zullen we op proosten?
"
Dat een ieder op zijn eigen wijze mag en kan zijn die hij wil zijn, zich veilig voelt en zijn dromen kan realiseren en gezond blijft."