Afbeelding
Foto:

Cor Claessen

Bassist en eigenaar Siteontwerpers
Naarder sinds 1996

Wat heb je met de bas?
"Al sinds mijn zestiende speel ik bas, eerst in schoolbandjes, daarna in de groep Bloem, bekend van 'Even aan mijn moeder vragen'. Sinds twee jaar heb ik de contrabas ontdekt en ben er zo'n beetje verslaafd aan."

Wat zou je doen als je een miljoen euro won?
"
Een heerlijk huis kopen, misschien wel in een land waar de zon vaker schijnt..."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Ik slaap heel licht, dus ik ben snel wakker. Muziek maken of andere gezellige dingen..."

Welk Naarder nieuws houdt je bezig?
"De ontwikkelingen rond het Storkterrein. Waar ik woon was er ook een protest van de bewoners toen er sprake was van bouwplannen. De gemeente vroeg zich toen af met wie ze te maken had. De actiegroep had slechts een handtekeningenlijst om te overleggen. De actiegroep voor het Storkterrein is juridisch iets slimmer en heeft zich verenigd."

Wat zou je doen als je één dag burgemeester van Naarden was?
"
Als dat in de zomer mag dan komt er die dag een speciale uitgave van 14-uur-puur, een live concertspektakel vanaf de wallen. En ik zou die dag veel aandacht schenken aan hoe we vandalisme, graffiti en inbraak kunnen terugbrengen, zaken waar we hier toch veel mee te maken hebben."

Waar kom je het liefst?
"Ik loop graag een lekker stuk over de wallen met mijn hond, vrouw en dochters."

Met wie zou je nog wel eens een goed gesprek willen hebben?
"Met John de Mol, over de boog die niet altijd gespannen kan staan en zijn creativiteit in combinatie met zijn zakelijk inzicht."

Op wie ga je stemmen met de gemeenteraadsverkiezingen?
"
Ik heb Wil de Vries-Kempes van GroenLinks een paar keer ontmoet en vind haar een aardige vrouw. Misschien wordt dat het wel."