Voetballers NVC met wat geluk
langs Wasmeer

NAARDEN - Er moest wat geluk aan te pas komen, maar NVC heeft het laatste duel van de eerste helft van het voetbaljaar gewonnen. De geplaagde Naarders waren met 1-0 te sterk voor concurrent Wasmeer.

NVC was voor rust wat sterker dan Wasmeer. Vooral aanvallend speelden de Naarders sterk en daar had Wasmeer geen antwoord op. NVC kreeg al snel wat kansjes en kwam vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Franklin de Jong.

Na de rust vergat NVC de voorsprong te verdubbelen. Wasmeer probeerde wat meer aan te vallen, maar doordat de achterhoede van NVC goed stond konden de Naarders veel gevaar van Wasmeer pareren. Even leek het er toch op dat Wasmeer een tegentreffer kon maken, maar de goal werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel.