Bedrijfsleider Mark Russeler (48) draagt ook privé alleen maar kleding van Thom Broekman.
Bedrijfsleider Mark Russeler (48) draagt ook privé alleen maar kleding van Thom Broekman.

Bij Thom Broekman nemen ze de tijd voor een klant

BUSSUM - Thom Broekman aan de Nassaulaan verkoopt herenmode. Kostuems, jeans, colberts, shirts. Maar vooral heel veel chino's. "De net even iets nettere casual broek die goed combineert met een jasje doet het op dit moment heel goed. Dat komt door de nieuwe trend bij bedrijven: het mag allemaal wat minder formeel."

Bedrijfsleider Mark Russeler (48) van Thom Broekman werkt al veertien jaar in de zaak, de laatste jaren als bedrijfsleider. Russeler is oprecht fan van zijn producten: privé loopt hij ook alleen maar in kleding van Thom Broekman, bekent hij. "We hebben de beste merken."

Verbouwingsuitverkoop
De herenzaak heeft goede maanden achter de rug, vertelt Russeler. "Nu hebben we een verbouwingsuitverkoop: we geven extra korting over de lopende collectie. In februari wordt de pui vernieuwd. Tijdens de verbouwing zijn we overigens gewoon open."

Service
Volgens Russeler onderscheidt Thom Broekman zich van andere herenzaken door de service en de kwaliteit van de bediening. "We zijn rustig anderhalf uur met een klant bezig. We nemen de tijd. De klant krijgt bij ons het gevoel dat hij een huiskamer in loopt. Gemoedelijke sfeer, uitnodigend, drankje erbij. Bij ons kun je in alle rust iets uitzoeken."

De doelgroep van de modezaak is heel breed. De Gooise man, al is die niet in drie zinnen te omschrijven volgens Russeler. "Bij ons komt de man van 30 tot 70 jaar. We zien de modische jongen tot de klassieke oudere heer. Uit Bussum, maar ook uit Laren. Ook veel zakenmensen halen hun kostuums voor het werk bij ons", vertelt Russeler.

24/7
De zaak in Bussum is onderdeel van de Thom Broekman Groep, die tien vestigingen in Nederland telt. Ook is er een webshop waar alle producten te koop zijn. "Klanten kunnen zo 24/7 bij ons terecht. In de zaak of in de webshop."