De BoxspringBoxxer.
De BoxspringBoxxer. Foto: Sjoerd Stoop

BoxspringBoxxer is echte outletwinkel

BUSSUM - Beter Bed aan de Vlietlaan heeft plaatsgemaakt voor BoxspringBoxxer. In de winkel staat Erik van Strijland die ook al bij Beter Bed werkte. Hoewel het gezicht hetzelfde is, blijkt de formule geheel anders en uniek te zijn.

Rene Gebicke vertelt dat hij fabrikant is van boxsprings. "We hebben alweer 20 jaar een eigen fabriek in Roemeniƫ waar we sinds 10 jaar ook eigen boxsprings vervaardigen. Het voordeel is dat we een korte levertijd hebben en alle maten en kleuren kunnen leveren. Toen een kennis vroeg om dit pand over te nemen hebben we ja gezegd. Normaal gesproken 'doen' wij geen winkels. Maar dit leek ons een mooie kans. We zijn een echte outletwinkel. Er is geen tussenhandel. Het product komt zo uit de fabriek hier in Bussum terecht, zonder tussenhandel. Dat betekent dat we de prijzen mooi laag kunnen houden."

Het pand in Bussum is heel groot en er staan vele elektrische en vaste boxsprings. "Ze slapen heerljik. We verkopen ook kussens, toppers, matrassen en dekbedden. We leveren precies dezelfde kwaliteit als in de dure winkels, alleen bieden wij alles voor een mooie prijs aan."