DOC pakt wederom punten

BUSSUM - Weer punten voor de korfballers van DOC. De Bussumse ploeg was afgelopen weekend met 12-13 te sterk voor V&V.

De Bussumers startten sterk en zorgden al snel voor meerdere aanvallen. De tegenstander deed echter hetzelfde, waardoor de teams voor rust al erg aan elkaar gewaagd waren. Aan twee kanten werden doelpunten gemaakt. Na de eerste helft stond het 6-7 voor de Bussumers.

Het spel van de eerste helft stemde coach Edwin van der Kolk tevreden. Als DOC dat door zou zetten, zouden de punten zeker meegaan naar Bussum. Dat lukte de ploeg ook. Door goed de korfballen kon DOC de voorsprong al snel vergroten. V&V kon nog heel even terugkomen, maar DOC bleek toch een maatje te groot en won het duel.

DOC staat na afgelopen weekend knap op een gedeelde derde plaats. Komend weekend speelt de ploeg tegen Amsterdam dat evenveel punten heeft. De Bussumers kunnen dus goede zaken doen.