Geflatteerde nederlaag BFC na streekderby

BUSSUM - Nog genoeg problemen voor de voetballers van BFC. Afgelopen weekend werden de Bussumers, na een grotendeels goed duel, wederom verslagen: streekgenoot Victoria was met 4-1 te sterk voor BFC.

BFC speelde vooral voor rust nog goed. De tegenstander was het meest aan de bal, maar kreeg geen goede kansen. BFC kwam ook maar amper aan aanvallen toe, maar had wel de beste kansen. De Bussumers zorgden een paar keer voor veel gevaar voor de goal van de tegenstander. Dat leverde voor rust al een voorsprong op. Rechtsachter Felix Mispelboom trok mee ten aanval en kon met een knappe bal Tom Beekman laten scoren. De tegenstander leek voor rust nog terug te komen, maar zag de bal na veel gerommel naast de BFC-goal komen. Na de rust hervatte BFC sterk en leek meteen weer te gaan scoren. Een honderd procent kans verdween net aan de verkeerde kant van de paal. De tegenstander kon vlak voor de slotfase twee treffers maken. Dat bleek een te grote klap voor BFC.

Vrouwen te sterk voor Aurora
De voetbalsters van BFC hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan. De Bussumers waren met 2-0 te sterk voor de runner-up. Daardoor staat BFC nu acht punten los aan kop. BFC moest hard knokken, maar kreeg al snel de beste kansen. De twee punten kwamen van Daisy Sorial.