Patrick Mooiweer bij zijn Subway in Bussum.
Patrick Mooiweer bij zijn Subway in Bussum.

Subway Bussum bestaat 1 jaar

BUSSUM - Om het eenjarig bestaan te vieren van Subway krijgt iedere klant op 6 december tussen 12.00 en 16.00 uur een gratis Sub.

Het bijzondere aan de Subwayrestaurants is dat alle broodjes vers bereid worden voor de ogen van de klant. Een quickserviceformule, maar dan net even anders.
Voor franchisenemer Patrick Mooiweer een concept waarin hij zich goed kan vinden. Mooiweer, voorheen kok bij diverse toprestaurants, startte in december 2013 een Subwayvestiging aan de Havenstraat in Bussum.
Hij wil vooral mensen laten zien en proeven dat er een gezonder, smakelijker en aantrekkelijker alternatief is voor de 'snelle fastfoodhap'. Mooiweer: "Het gaat om de beleving, mensen kunnen bij ons hun versgebakken broodje of salade helemaal zelf samenstellen. Het broodje wordt pas gemaakt als het is besteld en de groentes zijn altijd vers gesneden."

Favoriet
Het winkelend publiek in Bussum stopt graag voor een Chicken Teriyaki of een Spicy Italian, maar ook de versgebakken American Cookies zijn een echte publiekstrekker, weet Mooiweer inmiddels.