Hockeysters HC Naarden
veel te sterk voor VVV

NAARDEN - Alles lukte afgelopen weekend bij de hockeysters van HC Naarden. De Naarder tweedeklasser was zondag met 0-4 te sterk voor het goed presterende VVV.

HC Naarden speelde sterk en was bovenal een stuk feller dan de tegenstander. De Naarders waren steeds beter dan VVV en konden al voor rust op de 0-4 voorsprong komen. Na rust bleef de ploeg de sterkste, maar meer doelpunten werden er niet meer gemaakt.

Eerste nederlaag hockeyers
De hockeyers van HC Naarden hebben hun eerste nederlaag geleden. De Naarders konden geen potten breken tegen Alliance en verloren met 4-1. HC Naarden speelde voor rust sterk, maar vergat te scoren. De tegenstander deed dat wel. Vlak na rust kon HC Naarden nog even terugkomen, maar na twee gele kaarten bleek Alliance toch een maatje te groot.