De doorlopende luchtroosters zorgen voor een betere luchtstroming.
De doorlopende luchtroosters zorgen voor een betere luchtstroming.

i20 mooi
van buiten en
van binnen

De nieuwe generatie Hyundai i20 valt vooral op door zijn bijzondere interieur. De designers hebben gekozen voor eigentijdse kleuren, waardoor het interieur overzichtelijk is en rust uitstraalt.

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en smaakvolle materialen. Zoals Thermoplastic Olefin (TPO) in het dashboard en de portieren. Het is zeer duurzaam en garandeert ook na veelvuldig gebruik een luxe uitstraling. De verfijnde stiksels op de stoelen zijn, in overeenstemming met de rest van het interieur, stijlvol en uiterst slijtvast en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Er is keuze uit vier interieurtinten: Elegant Beige, Grey Blue, Cappuccino en Comfort Grey. Veel inspiratie voor de interieurkleuren werd opgedaan door het bestuderen van de huidige interieur- en lifestyletrends.

Beenruimte
Zowel de bestuurder als zijn passagiers – voorin en achterin – genieten in de nieuwe Hyundai i20 van veel hoofd-, been- en schouderruimte. Om die ruimte te benadrukken, is de gekleurde inleg over de volle breedte van het dashboard en rond de portiergrepen aangebracht. In de uiterste hoeken van het dashboard en doorlopend in de portieren zitten de luchtroosters die door hun slimme positie voor een betere luchtstroom zorgen.
Alle knopjes voor audio, verwarming en ventilatie zijn gecentreerd en daardoor onder handbereik.