Susanne Kloostermans in haar nagelsalon.
Susanne Kloostermans in haar nagelsalon. Foto: Jessica de Jong

La Mynails voor perfecte nagels

Susanne Kloosterman is de trotse eigenaar van nagelsalon La Mynails & More. Haar salon bevindt zich in La Mysore Hammam, Beauty & Leisure Store aan de Spiegelstraat nummer 5 in Bussum en past perfect bij de schoonheidsformule.

De nagelstyliste heeft al haar nagelopleidingen afgerond en ervoor gekozen om te werken met een gel die geen beschadigingen geeft aan de natuurlijke nagel. "Ik werk daarom bijvoorbeeld niet met acryl. De gel is vooral heel fijn om de nagel te verlengen en heeft als groot voordeel dat het slechts een heel dun laagje is. Dit blijft ongeveer drie weken goed." Ook werkt ze graag met dames die dunne, brosse nagels hebben. "Hiervoor gebruik ik een speciale gel die uithardt onder de lamp. De nagel wordt er glad en stevig van met een mooie glans."

Susanne verzorgt ook luxe, uitgebreide manicurebehandelingen. "Ideaal voor het bestrijden van droge handen en kloofjes." Daarnaast werkt ze met MYscara voor geweldige wimpers. "Het is een coating die op de wimpers wordt aangebracht en die dag en nacht, non-stop, stralend zwarte wimpers geeft en honderd procent waterproof is", vertelt ze.