Afbeelding
Foto: Jessica de Jong

Katja Volmerink

Interieurontwerper
Onderneemster
Bussumse sinds 2006

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik heb een eigen winkel, Mint Design. Als ik niet in de winkel sta, bezoek ik leveranciers en klanten om interieuradvies te geven, doe ik inkopen en de administratie. Verder ga ik graag hardlopen en doe ik aan fitness."

Wat is je favoriete plek?
"Omdat ik hardloop ga ik graag naar het bos en de heide. Verder ben ik vaak met mijn kinderen te vinden bij de skatebaan. Met het hele gezin eten we graag bij Bel Ami."

Waar droom je nog van?
"Ik hoop dat mijn winkel echt een begrip in Bussum gaat worden. Ook droom ik ervan om een eigen interieurlijn te hebben."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik zou een groot deel investeren in mijn winkel en in mijn huis. Een uitbouw en een nieuwe keuken staan al op de planning, dus extra geld zou van pas komen. Tot slot zet ik wat geld opzij."

Met wie wil je nog een goed gesprek?
"Met een bekende interieurontwerper met een geheel andere stijl. Ik zou wel eens van gedachten willen wisselen met bijvoorbeeld Erik Gutter of Erik Kusters."

Wat voor muziek luister je?
"Café del Mar-achtige muziek."

Wat kijk je op tv?
"Ik kijk geen televisie, alleen maar Netflix. Ik kijk allerlei series zoals 'How I met your Mother' en 'House of Cards'."

Als je een dag de burgemeester was?
"Dan zorg ik voor leukere en meer speeltuintjes. Bij de KPC de Bazelstraat is een heel saai veld met sombere toestellen waar nooit iemand speelt. Ook het veld bij de Kamerlingh Onnesweg / Lothariuslaan is een mooie plek voor speeltoestellen."