Een groot assortiment bij Karakter Vloeren in Naarden.
Een groot assortiment bij Karakter Vloeren in Naarden. Foto: Bob Awick

Feestelijke opening Karakter Vloeren

NAARDEN - Karakter Vloeren heeft afgelopen week de officiƫle opening gehad. De zaak was feestelijk versierd en er kwamen veel mensen een kijkje nemen in de nieuwe zaak van Paul Dirksen en John Koopmanschap.

Karakter Vloeren is gevestigd op de hoek van de Gansoordstraat en de Marktstraat. De zaak verkoopt zowel houten- als gietvloeren. Paul Dirksen: "We zijn allebei echte Naardernezen en het bevalt ons heel goed op deze mooie locatie. We hebben ook heel veel positieve reacties gekregen. De zaak loopt ook boven verwachting. De mensen komen vaak binnen voor gericht advies, offertes of voor het bestellen van vloeren."

Wie de winkel binnenloopt waant zich in een woonkamer. Paul en John geven persoonlijk advies en onderscheiden zich met het assortiment. "De combinatie van houten en gietvloeren is wel uniek te noemen. Je kunt hier terecht voor mooie oude eikenhouten vloeren, maar ook voor moderne gietvloeren. Gietvloeren geven een moderne industriƫle uitstraling en zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor keuken, badkamer en kelder. Deze vloeren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, tot aan een betonlook aan toe wat momenteel erg trendy is."