Afbeelding
Foto:

Saskia Aupers

Communicatiespecialist
44 jaar

Hoe ziet jouw week eruit?
"Ik werk vier dagen in de week bij de politie, meestal in Hilversum. Verder breng ik mijn kinderen naar school, de hond naar de opvang en ik ben veel te vinden bij de hockey en tennis."

Wat is jouw favoriete plek?
"Ik kom graag bij Stadzigt van Natuurmonumenten in Naarden. Verder wandel ik veel met de hond bij de Fransche Kamp. Sinds 1 oktober mag je ook weer de camping op met de hond dus daar ben ik vaak te vinden."

Gooise Meren?
"Ik mis in die naam de link met meren in de omgeving, behalve het Naardermeer. Gooise Meren zegt mij niet veel. Gooiland vind ik beter klinken. Als ik zou moeten kiezen, zou het Naarden-Bussum worden."

Wat kijk je op tv?
"Ik ben verslaafd aan Netflix. We kijken verschillende series zoals House of Cards en Suits."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik zie wel eens mooie panden, bijvoorbeeld bij de spoorwegovergang in Bussum bij de Vlietlaan. Het zwarte gebouw van De Vonk staat leeg net zoals dat witte pand van Rivièra Maison. Ik zou daar wel graag iets mee doen, bijvoorbeeld een leuk winkeltje beginnen."

Welke poster hing er boven je bed?
"Van Starwars."

Als je een dag de burgemeester was?
"Dan zou ik een citymarketingplan maken voor Naarden en Bussum om meer toeristen te trekken. De Vesting zou zoveel aantrekkelijker kunnen zijn. Ik hoop dat de gemeente doorpakt en dat het nog leuker wordt met gezellige winkels en terrassen. In Bussum hebben we ook veel te bieden; het Spant! en de natuurgebieden, dat zou meer bekendheid mogen krijgen."

Waar kijk je naar uit?
"Naar Bussum op IJs. Ik zit dit jaar voor het eerst in de organisatie. Ik hoop op heel veel mooie winterse dagen met veel schaatspret voor jong en oud. Het wordt voor de achtste keer gehouden, dat betekent dat een hele basisschoolgeneratie heeft leren schaatsen bij Bussum op IJs."