De Nissan Pulsar staat vanaf 26 oktober bij Van Nieuwkerk.
De Nissan Pulsar staat vanaf 26 oktober bij Van Nieuwkerk.

Nieuwe Nissan-dealer voor regio

Automotive-centre Van Nieuwkerk is sinds deze maand de nieuwe Nissan-dealer voor de regio Bussum, Naarden, Laren en Huizen. Tot voor kort werd de regio bediend door een Nissan-vestiging van Koops, maar na het faillissement van deze dealer heeft Van Nieuwkerk het rayon overgenomen. De Nissan Van Nieuwkerk-vestiging bevindt zich op de Zeverijnstraat 14b te Hilversum.

Van Nieuwkerk is al tientallen jaren gevestigd in 't Gooi als Honda-dealer. Sinds afgelopen april is het bedrijf ook de officiƫle Nissan-dealer van deze omgeving. Het was al de bedoeling dat Van Nieuwkerk op termijn het gebied rond Huizen zou overnemen, maar door het faillissement van Koops is dat nu vervroegd. Van Nieuwkerk: "Na het faillissement van Koops hebben wij al tientallen klanten binnen gehad die op zoek zijn naar een nieuwe dealer. Gelukkig zijn wij sinds onze opening als Nissan-dealer dit jaar ingespeeld op flinke groei. Wij kunnen al deze nieuwe klanten dan ook uitstekend van dienst zijn en verwelkomen ze graag!" Het is sowieso al een drukke tijd voor Nissan, want verschillende modellen zoals de Qashqai, Juke en Note zijn het afgelopen jaar geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Op 25 oktober vindt de introductie van de Nissan Pulsar plaats.

Anders is 1 november een mooie gelegenheid om Van Nieuwkerk te bezoeken. Op die dag kunnen alle Nissan- en Honda-klanten hun auto langsbrengen voor een gratis winterinspectie.