Zaalvoetballers ronde verder

BUSSUM - Zonder al te veel problemen heeft ZVV Jos Geerling de volgende ronde van de beker gehaald. De Bussumers sloten de poulefase afgelopen weekend af met een 11-0 zege op Naardense buur Adelaars. Daarmee bleven de Bussumers ongeslagen. De topklasser kreeg geen enkele goal tegen.

Tegen de veel lager spelende Adelaars kenden de Bussumers geen problemen. Al snel konden de Bussumers op voorsprong komen. Er was op veel momenten geen houden aan voor de Naarders. Na de eerste helft stond er al een 0-6 stand op het scorebord. Na de rust zette ZVV Jos Geerling nog een paar keer aan en volgden er nog meerdere doelpunten. De Naarders kregen amper goede kansen.

Heel even leek het erop dat de ploeg toch een eretreffer kon maken, maar twee afstandsschoten belandden op het houtwerk.

Welke tegenstanders de Bussumers gaan treffen voor de volgende ronde wordt pas later bekend. Eerst stapt de Bussumse ploeg komende week op de boot voor het competitietreffen op Texel tegen Texel '94.