Stella
Stella Foto: Marieke de Jong

De gezelligste kapsalon van Bussum

Bussum heeft er een nieuwe kapsalon bij. Recentelijk heeft Hairstudio Estelle de deuren geopend aan de Vlietlaan 36. De zaak wordt gerund door Stella Kiviet. Ze heeft al ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak.

Stella werkte jaren geleden ook al als kapster in Bussum, maar vertrok naar Lelystad. "Het borrelde al langer om weer terug te komen. Als het dan op je pad komt dat je een zaak kunt overnemen, dan moet je dat ook zeker doen", zegt ze. Enkele maanden geleden is Stella van start gegaan en de klanten weten haar al te vinden.

Dames en heren kunnen bij Hairstudio Estelle terecht voor knippen, verven, permanent, etc.: alles wat je nodig hebt op haargebied. Door regelmatig trainingen te volgen is Stella Kiviet up-to-date in haar vakgebied. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en maakt daarmee tevreden klanten.

De kapsalon opent de deuren de hele week, behalve op zondag en maandag. Klanten kunnen een afspraak maken via 06-53839711, maar zijn ook zonder afspraak van harte welkom in de gezelligste kapsalon van Bussum.