BFC laatste na wederom forse nederlaag

BUSSUM - Weer een forse nederlaag voor de voetballers van BFC. Het ontbreekt de Bussumse derdeklasser nog steeds aan vorm. Dat was afgelopen weekend nog eens goed te merken toen de Bussumers met 5-0 werden weggespeeld door Saestum.

BFC startte ongeconcentreerd en stond al snel op achterstand. Slechts enkele seconden nadat BFC mocht aftrappen kon Saestum de balveroveren en scoren. De Bussumers moesten dus meteen de jacht openen op een tegentreffer. Er kwamen al snel wat kansjes, maar de dadendrang bleek slechts van korte duur. Halverwege de eerste helft kwam er weer een tegentreffer van Saestum en daarmee leek de ban even gebroken. Voor rust kon de tegenstander zelfs tot 4-0 komen, waarmee het duel wel gespeeld was.

BFC probeerde er na rust nog wat van te maken. De Bussumers probeerden aan te vallen en kansen te creëren. BFC kreeg echter amper kansen en als er al een kans kwam, dan rondde de ploeg slecht af. Saestum had ook meer problemen met scoren dan voorheen. Kansen waren er wel, maar vaak stond de Bussumse achterhoede goed en werden veel ballen weggewerkt. Toch kwam er nog één doelpunt.

Over twee weken treft BFC het eveneens laaggeklasseerde Zwaluwen Utrecht. Een goede kans om weer eens een zege te boeken.